Euroopa Komisjon tervitab #EUAfricaRelations'e uut kõrgetasemelist rühma

| Oktoober 12, 2018

Euroopa Komisjoni asepresident Ansip ja volinikud Mimica, Hogan, Stylianides ja Vella osalesid kõrgetasemelise personali rühma käivitamisel Friends of Europe, Mo Ibrahim Sihtasutus ja ONE kampaania.

Kõrgetasemeline töörühm koosneb praegustest ja endistest rahvusvahelistest organisatsioonidest ja sihtasutustest, endistest Aafrika riikide presidentidest ja peaministritest koos tuntud ekspertidega. Seoses nende kohustusega tagada Euroopa ja Aafrika suhete edu, osalejad vahetavad arvamusi sellel teemal noorte tööpuuduse väljakutse kohta Aafrikas. Komisjon on üks ELi ja Aafrika suhete peamistest teguritest ning on hiljuti käivitanud uue Aafrika-Euroopa liit mille eesmärk on suurendada investeeringuid ja luua töökohti.

Komisjon tervitab seda uut algatust, mis veelgi suurendab jõupingutusi, et edendada ja ära kasutada võimalusi mõlemal kontinendil. Avaistungi korraldas Euroopa Komisjoni rahvusvahelise koostöö ja arengu volinik Neven Mimica.

Rohkem teavet Kõrgetasemeline töörühm samuti Aafrika ja ELi partnerlus on kättesaadavad Internetis.

Sildid: , , ,

kategooria: Esileht, Aafrika, Kesk-Aafrika Vabariik (CAR), EU, EU, Maailm