#Taxes: Rahvusvahelised ja maksuhaldur ilmuda maksu otsuseid komitee

2082219_Euros-EL-raha-Valuutakursid-Euroopas 700x450Parlament "s erikomisjoni maksu otsuseid arutleb maksumeetmed esindajatega rahvusvahelised ettevõtted ja erinevate maksuhaldur esmaspäeval 14 märtsil ja teisipäeval 15 märtsil. Osalejad hulka kuuluvad Andorra, Liechtenstein, Monaco ja Kanalisaared samuti Apple, Google, IKEA ja McDonald. Saadikud on võimalus neid küsitleda, eriti viimaste arengute valdkonnas ettevõtete maksustamine.

Osalejad on oodata, et selgitada oma tegevust ja jagada oma seisukohti Euroopa Komisjoni Anti-maksustamise vältimise Pakend samuti ka a tegevuskava Organisatsioon Majandusliku Koostöö ja Arengu Organisatsioon (OECD), et vältida ettevõtete kunstlikult minnes kasumi madal või puudub maksude-kohtades, kus on vähe majandustegevust või puudub. Samuti maksudega seotud riigiabi otsustest ning uurimise komisjon on tõenäoliselt arutatakse.

Kuigi Apple, Google, IKEA ja McDonald kokku, et selgitada oma seisukohti ees komitee, Fiat Chrysler ja Starbucks langesSamuti nagu Kaimanisaared ja Mani. See ei ole esimene kord, kui rahvusvahelised ettevõtted on kutsutud parlament. karm arutelu Eelmisel aastal toimunud eelmise erikomisjoni maksu otsuseid.

Uuringud

Komisjon uurib ambitsioonikas maksu tegeleb vahel suured rahvusvahelised ja liikmesriikides. Viimased arengud on järgmised:

  • Jaanuaris 2016 tellis komisjon Belgia taastuda hinnanguliselt € 700 miljoni tasumata makse 35 rahvusvahelised ettevõtted. Ettevõtted on saanud maksu otsuse kava nimeks "ainult Belgias", mida komisjon peab olema kujul ebaseadusliku riigiabi.
  • Oktoobris 2015 avaldas komisjon kaks otsust märkides, et Luksemburg ja Holland on antud valikuline maksusoodustusi Fiat rahanduse ja kaubanduse ja Starbucks võrra. Komisjon peab nimetatud ebaseadusliku ELi riigiabi eeskirjadele.
  • The uurimine arvesse Iirimaa Apple maksukäsitlus jätkub. Eelmise aasta detsembris avati komisjon uurimine Luksemburgi maksusüsteemi tegeleda McDonald'si.
  • Maksu- päringud on ka kuum teema ELi riikides. Näiteks Google ja UK jõudnud kohtuvälisele kokkuleppele jaanuaris, nii et tech hiiglane maksab £ 130 miljonit tagasiulatuva makse.

Jälgi kohtumisi elada

Kohtumine Channel Islands - Jersey ja Guernsey - on kavas esmaspäeval, alustades kell 15.00 CET. Teisipäeval võtavad sõna Andorra, Liechtensteini ja Monaco esindajad kell 09.00 Kesk.

Teisipäeva pärastlõunal on pühendatud rahvusvahelised korporatsioonid: kohtuistungi algust kell 15.00 Kesk.

Sildid: , , , , , , , , , , , , , , ,

kategooria: Esileht, Ettevõtte tulumaksu reeglid, EU, Maksustamine, Maailm