Ühenda meile

Pakistan

Pakistani suursaadik ELis, Belgias ja Luksemburgis külastab Brüsseli parlamenti

JAGA:

avaldatud

on

Tema Ekstsellents Amna Baloch, Pakistani suursaadik Euroopa Liidus, Belgias ja Luksemburgis, külastas täna Brüsseli parlamenti. Saabumisel võttis ta soojalt vastu Brüsseli parlamendi saadiku Carla Dejonghe poolt; Lamia Khan, Koekelbergi nõukogu liige; ja Martine Raets, Brüsseli parlamendi asepresidendi kabinetiülem.

Suursaadik Balochile tehti oma visiidi ajal ringkäik parlamendihoones ja talle anti põhjalik ülevaade rikkalikust ajaloolisest taustast. Ta väljendas oma imetlust hoone arhitektuurse suursugususe ja ajaloolise tähtsuse üle.

Suursaadik Baloch tänas asespiiker Carla Dejonghet, Lamia Khani ja Martine Raetsi külalislahkuse ja siira mõttevahetuse eest. Ta rõhutas inimestevaheliste sidemete tugevdamise ning Pakistani ja Belgia vastastikuse mõistmise edendamise tähtsust.

Suursaadik Balochi saatsid tema visiidi ajal ka Pakistani saatkonna ohvitserid.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid