Ühenda meile

Määratlemata

Iirlased on ELi tuleviku suhtes jätkuvalt kõige optimistlikumad: 2024. aasta kevadine Eurobaromeeter

JAGA:

avaldatud

on

Sel nädalal avaldatud 2024. aasta kevadise Eurobaromeetri küsitluse tulemuste kohaselt on EL-i tuleviku suhtes kõige optimistlikumad Iirimaa ja Taani vastajad (mõlemad 80%). Keskmiselt kogu ELis oli 62% küsitletud inimestest ELi tuleviku suhtes optimistlikud, kõige madalam Prantsusmaal – 46%. Uuring näitab ka, et 66% iirlastest suhtub ELisse jätkuvalt positiivselt (kasv 2 protsendipunkti võrreldes eelmise, 2023. aasta sügisel läbiviidud uuringuga) ja on Portugali järel üldiselt teisel kohal (68% (kasv 4 punkti). EL-i keskmine oli 44% (muutumata).

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid