Ühenda meile

immigratsioon

Katoliku pagulaste pooldajad nõuavad MPP lõpetamist

JAGA:

avaldatud

on

Kasutame teie registreerumist, et pakkuda sisu viisil, millega olete nõus, ja parandada meie arusaamist teist. Tellimuse saate igal ajal tühistada.

Enam kui 80 katoliku rühmitusest koosnev koalitsioon, mis toetab, kaitseb ja propageerib pagulasi, kutsub USA presidenti Joe Bidenit ja Mehhiko presidenti Andrés Manuel López Obradorit, kes mõlemad on katoliiklased, lõpetama julmalt "rändajate kaitse protokollid" (MPP). ja sel nädalal taaskäivitatud illegaalne Trumpi-aegne poliitika, mis sundis turvalisust otsivaid inimesi ootama oma immigratsioonialast kohtuistungit Mehhikos.

Avatud kirjas, rühmad, kuhu kuuluvad Jesuit Refugee Service/USA, Catholic Legal Immigration Network, Inc. (CLINIC) ja NETWORK Lobby for Catholic Social Justice, väljendasid sügavat muret MPP programmi jätkumise ja laienemise pärast, kirjutades: „On šokeeriv, et USA on otsustanud liikuda edasi MPP taasrakendamisega ja laiendada seda sellistesse riikidesse nagu Haiti. Selle poliitika tagajärjed USA-Mehhiko piirile saabuvate varjupaigataotlejate turvalisusele, väärikusele ja õigustele on tohutud ja laastavad.

Rühmad tsiteerisid paavst Franciscuse hiljutist sõnumit 107-leth Ülemaailmne migrantide ja pagulaste päev, enne kui kutsute USA üles lõpetama nii kiiresti kui võimalik see surmav poliitika ja koostama vastutuse kava, sealhulgas kõik ja kõik vajalikud sammud tagamaks, et MPP või midagi sarnast enam kunagi ei korduks. .”

Rühmad kutsusid ka Mehhiko valitsust üles ühinema oma jõupingutustega, et veenda Bideni administratsiooni MPP-le lõppu püüdlemas, märkides, et administratsiooni hiljutine otsus tühistada reisipiirangud seab surmava poliitika jätkamise veelgi kahtluse alla.

"Selle asemel, et varjupaigataotlejad eemale lükata ja võib-olla surma saata," väidetakse kirjas, " peaks USA pakkuma COVID-19 vaktsiine neile, kes ei ole saanud neile päritoluriikides juurdepääsu, ja võimaldama nende varjupaigajuhtumitel edasi."

Kiri, mis saadeti täna president Bidenile ja president Obradorile, on täielikult kättesaadav koos a täielik allkirjastajate nimekiri siin.

Jesuiitide pagulasteenistus (JRS) on rahvusvaheline katoliiklik organisatsioon, mis teenindab põgenikke ja teisi sunniviisiliselt ümberasustatud inimesi. JRS-i missioon on pagulaste ja teiste sunniviisiliselt ümberasustatud isikute saatmine, teenindamine ja eestkõnelemine, et nad saaksid paraneda, õppida ja oma tulevikku määrata. 1980. aastal Jeesuse Seltsi tööna asutatud JRS töötab täna enam kui 50 riigis üle maailma, et rahuldada enam kui 1,000,000 XNUMX XNUMX pagulase haridus-, tervishoiu- ja sotsiaalseid vajadusi.

reklaam

Jesuit Refugee Service/USA on 501(c)(3) organisatsioon, mis asub Washingtonis. JRS/USA teenindab sunniviisiliselt ümberasustatud migrante USA-s kinnipidamiskaplani, õigusabi ja vaimse tervise psühhosotsiaalse toe kaudu USA ja Mehhiko piiril, toetab pagulaste kaitsmist ja kaitsmist nii kodu- kui välismaal ning toetab JRS-i projekte ja programme kogu maailmas. .

KLIINIK pooldab humaanset ja õiglast immigratsioonipoliitikat. Selle mittetulunduslike immigratsiooniprogrammide võrgustik – 400 organisatsiooni 48 osariigis ja Columbia ringkonnas – on riigi suurim.

NETWORK toetab õiglust, mis on inspireeritud katoliiklikest õdedest – harib, organiseerib ja teeb lobitööd majanduslike ja sotsiaalsete muutuste nimel. Neil on peaaegu 50-aastane kogemus lobitöös kriitiliste föderaalprogrammide nimel, mis toetavad äärealadel olevaid ja seavad esikohale ühise hüve.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid