Ühenda meile

Euroopa Parlament

EP tekitab pingeid, lekitades Armeenia diasporaale Aserbaidžaani diplomaatilisi kirju

JAGA:

avaldatud

on

Kasutame teie registreerumist, et pakkuda sisu viisil, millega olete nõus, ja parandada meie arusaamist teist. Tellimuse saate igal ajal tühistada.

Näib, et Twitter näitab Brüsselis pingeid ELi ja Aserbaidžaani vahel. Samal ajal kui Josep Borrell avaldab Twitteris oma tunnustust Aserbaidžaani poolt Ukraina rahvale antava humanitaarabi ja valmisoleku kohta laiendada gaasitarneid Moldovasse ja Kagu-Euroopasse, on Aserbaidžaani suursaadik rahul, et Euroopa Parlament on lekitanud temalt parlamendiliikmetele diplomaatilisi kirju. armeenia kogukond.

Aserbaidžaani suursaadik väljendab säutsus oma pahameelt Euroopa Parlamendi üle, öeldes: "USUKUMATU, KUID VÕIMALIK: kuidas @Europarl_EN lekitas ARM-i diasporaasse AZE suursaadikult sihilikult saadud kirju. Huvitav, kas teised EP-le saadetud kirjad paljudel tundlikel teemadel olid sarnased anti edasi lobistidele ja surverühmadele EP-s ja selle ümbruses?"

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid