Ühenda meile

Euroopa Parlament

Euroopa Parlament lõpetas esimese ametliku visiidi Taiwani ja peab seda ülimalt edukaks

JAGA:

avaldatud

on

Kasutame teie registreerumist, et pakkuda sisu viisil, millega olete nõus, ja parandada meie arusaamist teist. Tellimuse saate igal ajal tühistada.

Euroopa Parlamendi esimene ametlik visiit Taiwani, mille viis läbi välisriikide kõigisse Euroopa Liidu demokraatlikesse protsessidesse, sealhulgas desinformatsiooni sekkumise erikomisjon (INGE), avaldas 6. detsembril oma missiooni aruande, milles järeldati, et Taiwani visiit oli ülimalt edukas. . Aruandes tunnustatakse desinformatsiooni vastu võitlemise „Taiwani mudelit”, mida kirjeldatakse eristavana kogu ühiskonna kaasamise ulatuse ja selle poolest, et suudab kaitsta demokraatlikke põhimõtteid, piiramata seejuures sõna- või meediavabadust. Euroopa Parlamendi veebisaidilt leitava aruande järeldusi kasutatakse 2022. aasta jaanuaris ilmuvas INGE aruandes.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid