Ühenda meile

Euroopa komisjoni

Kõrge esindaja / asepresident Borrell homme Ukrainas

JAGA:

avaldatud

on

Kasutame teie registreerumist, et pakkuda sisu viisil, millega olete nõus, ja parandada meie arusaamist teist. Tellimuse saate igal ajal tühistada.

Kõrge esindaja / asepresident Josep Borrell (pildil) hakkab reisima Ukraina edasi 4-6 jaanuar. Tema esimene välisreis sel aastal rõhutab ELi tugevat toetust Ukraina suveräänsusele ja territoriaalsele terviklikkusele ajal, mil riik seisab silmitsi Venemaa sõjalise suurendamise ja hübriidmeetmetega. HRVP külastab koos Ukraina välisministri Dmytro Kulebaga esmalt Ida-Ukrainat ja kontaktliini. Seejärel sõidab ta Kiievisse, kus kohtub Ukraina võimudega. Kõrge esindaja esineb pressile kolmapäeval (5. jaanuaril) kell 12. Videosalvestused on saadaval Uudisteagentuuri.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid