Ühenda meile

Euroopa komisjoni

USA kliimamuutuste kliima eriesindaja John Kerry visiit komisjoni juurde

JAGA:

avaldatud

on

Kasutame teie registreerumist, et pakkuda sisu viisil, millega olete nõus, ja parandada meie arusaamist teist. Tellimuse saate igal ajal tühistada.

Täna (9. märtsil) Ameerika Ühendriikide presidendi eriesindaja kliima alal John Kerry (pildil) viibib Brüsselis, et arutada oma ELi vestluskaaslastega ÜRO kliimakonverentsi COP26 ettevalmistamist. Tema kolleeg, asepresident Frans Timmermans tervitab Kerryt Berlaymonti VIP-nurgas umbes kell 14: h0 ja mõlemad esitavad lühikesed avaldused, mis on saadaval Uudisteagentuuri. Komisjoni president Ursula von der Leyen on kutsunud hr Kerry liituma volinike kolleegiumi iganädalase kohtumisega kell 14 Atlandi-ülese kliimameetmete aruteluks. Pärast kolledži kohtumist kohtuvad president von der Leyen, asepresident Timmermans ja Kerry kolmepoolselt. Seejärel peavad Kerry ja tema delegatsioon kohtumisi Timmermansi ja tema meeskonnaga, et arutada üksikasjalikult nende koostööd COP45 ettevalmistamiseks. Timmermansil ja Kerryl on samal õhtul hiljem kahepoolne tööõhtusöök. Kerry kohtub visiidi ajal ka kõrge esindaja / asepresidendi Josep Borrelliga.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid