Ühenda meile

ELi eesistujariik

Kolledž sõidab Ljubljanasse, et tähistada Sloveenia ELi nõukogu eesistumise algust

JAGA:

avaldatud

on

Kasutame teie registreerumist, et pakkuda sisu viisil, millega olete nõus, ja parandada meie arusaamist teist. Tellimuse saate igal ajal tühistada.

Täna (1. juulil) sõidab volinike kolleegium riigi nõukogu eesistumise esimesel päeval Sloveeniasse. Kolledži liikmed kohtuvad hommikul Sloveenia valitsuse kolleegidega temaatilistes rühmades. Sellele istungjärgule järgneb kolleegiumi ja Sloveenia valitsuse töölõuna, mille võõrustab Sloveenia peaminister Janez Janša. Pärast lõunasööki peavad president von der Leyen ja peaminister Janša ühise pressikonverentsi. Hiljem kohtub kolleegium rahvusassamblee presidendi Igor Zorčičiga ja arutleb temaatilises koosseisus assamblee liikmetega. President von der Leyen kohtub ka Sloveenia presidendi Borut Pahoriga. Õhtul osaleb kolledž Bledi saarel toimuval kultuuriüritusel, millel president von der Leyen peab sissejuhatava kõne. Pressikonverents ja kultuurisündmuse kõne on otseülekandes Uudisteagentuuri +.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.
reklaam

Trendid