Ühenda meile

Küberturvalisus

Prantsuse ja Ühendkuningriigi valvekoerad väidavad, et palgatud häkkerid sihivad advokaadibüroosid

JAGA:

avaldatud

on

Kasutame teie registreerumist, et pakkuda sisu viisil, millega olete nõus, ja parandada meie arusaamist teist. Tellimuse saate igal ajal tühistada.

Palgasõdurite häkkerid on üha enam sihikule advokaadibüroode poole püüdes varastada andmeid, mis võivad juriidilistes kohtuasjades tasakaalu kallutada, väidavad Prantsuse ja Briti võimud, korrates eelmisel aastal nähtust avastanud uurimist.

Möödunud nädalal avaldatud paaris aruandes kataloogisid Prantsusmaa ja Ühendkuningriigi kübervalveagentuurid hulga digitaalseid väljakutseid, millega advokaadibürood silmitsi seisavad, sealhulgas lunavarast ja pahatahtlikest siseringidest tulenevad ohud. Mõlemad tõid esile ka ohud, mida kujutavad endast kohtusaali vastastelt tundlikku teavet rikkuma palgatud palgasõdurite häkkerid.

Londonis asuv riiklik küberjulgeolekukeskus (NCSC) teatas oma aruandes avaldas 22. juunil, et üha enam nähakse palgatud häkkerite kaasamist, et "ärisuhetes või õigusvaidlustes edu saavutada".

Prantsusmaa kübervalveorgan, tuntud kui ANSSI, ütles oma aruandes avaldas teisipäeval (27. juunil), et "ründevõimelise kübervõimega palgasõdurid" sihivad üha enam õigussektorit. ANSSI tsiteeris Reutersi eelmisel aastal avaldatud aruannet selle kohta, kuidas Indiast pärit palgasõdurite häkkereid võeti ette, et aidata kaasa kõrgetasemeliste juhtumite mõjutamisele USA-s, Euroopas ja mujal.

See lugu - mis põhines intervjuudel ohvrite, teadlaste, uurijate, endiste USA valitsusametnike, advokaatide ja häkkeritega ning kohtudokumentide ja tuhandete e-kirjade läbivaatamisel - selgus, et Indias asuvad häkkimisgrupid olid vastutavad aastaid kestnud häkkimishulluse eest. sihtrühmaks oli umbes 1,000 advokaadi 108 erinevas advokaadibüroos üle maailma. Reuters näitas, kuidas häkkerid tegid äri, kui varastasid oma klientidele dokumente ja mõnel juhul üritasid ebaseaduslikult hangitud materjali tõendina sisestada.

Uurimist on sellest ajast alates kinnitanud Alphabeti teadlased(GOOGL.O)Google'i ja Facebooki omanik Meta Platforms Inc(META.O).

Suurbritannia NCSC ja Prantsusmaa valvekoer ANSSI ei vastanud kohe kommentaari palunud meilidele.

reklaam

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid