Ühenda meile

Küberturvalisus

Prantsuse ja Ühendkuningriigi valvekoerad väidavad, et palgatud häkkerid sihivad advokaadibüroosid

JAGA:

avaldatud

on

Palgasõdurite häkkerid on üha enam sihikule advokaadibüroode poole püüdes varastada andmeid, mis võivad juriidilistes kohtuasjades tasakaalu kallutada, väidavad Prantsuse ja Briti võimud, korrates eelmisel aastal nähtust avastanud uurimist.

Möödunud nädalal avaldatud paaris aruandes kataloogisid Prantsusmaa ja Ühendkuningriigi kübervalveagentuurid hulga digitaalseid väljakutseid, millega advokaadibürood silmitsi seisavad, sealhulgas lunavarast ja pahatahtlikest siseringidest tulenevad ohud. Mõlemad tõid esile ka ohud, mida kujutavad endast kohtusaali vastastelt tundlikku teavet rikkuma palgatud palgasõdurite häkkerid.

Londonis asuv riiklik küberjulgeolekukeskus (NCSC) teatas oma aruandes published on 22 June that it was increasingly seeing “hackers-for-hire” brought in “to gain the upper hand in business dealings or legal disputes.”

Prantsusmaa kübervalveorgan, tuntud kui ANSSI, ütles oma aruandes avaldas teisipäeval (27. juunil), et "ründevõimelise kübervõimega palgasõdurid" sihivad üha enam õigussektorit. ANSSI tsiteeris Reutersi eelmisel aastal avaldatud aruannet selle kohta, kuidas Indiast pärit palgasõdurite häkkereid võeti ette, et aidata kaasa kõrgetasemeliste juhtumite mõjutamisele USA-s, Euroopas ja mujal.

See lugu – which was based on interviews with victims, researchers, investigators, former U.S. government officials, lawyers and hackers, plus a review of court records and thousands of emails – revealed that hacking groups based in India were responsible for a years-long hacking spree that targeted some 1,000 attorneys at 108 different law firms worldwide. Reuters showed how the hackers made a business out of stealing documents for their clients and, in some cases, trying to enter the ill-gotten material as evidence.

Uurimist on sellest ajast alates kinnitanud Alphabeti teadlased(GOOGL.O)Google'i ja Facebooki omanik Meta Platforms Inc(META.O).

Britain’s NCSC and France’s watchdog ANSSI didn’t immediately respond to emails seeking comment.

reklaam

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid