#AEuroopaProtekteerib - #EUDrugsAgency on tunnustatud tipptasemel Euroopas ja rahvusvaheliselt

| Võib 15 2019

Komisjon on avaldanud raporti, milles hinnatakse positiivselt komisjoni tööd. \ T Narkootikumide ja Narkomaania Euroopa Järelevalvekeskus (EMCDDA), ELi ravimiamet.

Aruandes kinnitatakse, et ajavahemikul 2013 kuni 2018ile on agentuur jätkuvalt laialdaselt tunnustatud tõelise teaduse tipptasemel Euroopas ja rahvusvahelisel tasandil, pakkudes faktilisi, objektiivseid, usaldusväärseid ja võrreldavaid andmeid Euroopa tasandil narkootikumide, narkomaania ja nende kohta. tagajärgi.

Need andmed toetavad tõenduspõhist poliitikakujundamist uimastikontrolli valdkonnas ELi tasandil ning neid kasutavad ka rahvusvahelised sidusrühmad, teadlased ja praktikud. Migratsiooni-, siseasjade ja kodakondsuse volinik Dimitris Avramopoulos ütles: „ELi uimastiametist on saanud tõeline Euroopa tipptasemel uimastitarbimise ja kuritarvitamise üha rahvusvahelisemaks väljakutseks, aidates meil teha teadlikumaid ja tõhusamaid poliitikaid nii riiklikul kui ka ELi tasandil võidelda sellega seotud ohtude ja kahjude vastu. Loodan, et tulevikus suudab amet veelgi parandada seda, mida ta teeb juba nii Euroopas kui ka väljaspool, et lahendada tulevasi probleeme. ”

Amet jälgib edukalt tekkivaid ohte ja suundumusi, mis on võtmetähtsusega aspekt, arvestades, et narkootikumide nõudlus ja pakkumine on osa dünaamilisest ja pidevalt muutuvast maastikust. Tal on jätkuvalt juhtiv roll uute psühhoaktiivsete ainete varases avastamises ja jälgimises, mis võib põhjustada väga tõsiseid tervise- ja sotsiaalseid kahjustusi, sealhulgas ägeda mürgistuse ja surmajuhtumeid. Aruandes määratletud parandusvaldkondade hulgas võiks amet jätkata tööd pakkumise ja narkootikumide probleemide jälgimisel, suurendada selle nähtavust praktikute ja avalikkusega ning suurendada koostööd rahvusvaheliste organisatsioonidega.

The hindamisaruanne, samuti kaasasolev töödokument üksikasjalikuma teabe edastamine on saadaval võrgus.

Kommentaarid

Facebooki kommentaarid

Sildid: , , , ,

kategooria: Esileht, Narkootikumide, EU, Euroopa komisjoni, tervis, Uued psühhoaktiivsed ained

Kommentaarid on suletud.