Ühenda meile

Loomade heaolu

FAH-Euroopas reaktsioon O'Neill aruande #antimicrobialresistance

JAGA:

avaldatud

on

Global-antimikroobse-katted-market-to-kasvatada-by-2018lõplik aruande O'Neill Review ravimresistentsuse (AMR), mis avaldati täna (19 mai), üldine teeb häid soovitusi, julgustades innovatsiooni kiire uue diagnostika, edendada vaktsiinide kasutamist ja alternatiivide antibiootikumid, järelevalve parandamine AMR ja antibiootikumide tarbimise nii inimesed ja loomad, samuti kinnitades paremaid stiimuleid, et ergutada investeeringuid uute ravimite ja täiustada olemasolevaid, samuti luua ülemaailmne Innovation Fund.

Loomatervishoiu Euroopas toetab täielikult ettepanekut globaalse teavituskampaania, mida juhib ÜRO Peaassamblee. Aruanne võinud minna kaugemale, et sain juba tehtud töö loomatervishoiu sektori Euroopas enam kui kümne aasta läbi teadlikkuse tõstmise kampaaniaid haldab European Platform for the Responsible Use of Medicines in Animals – EPRUMA – which has been promoting responsible use of antibiotics in agriculture. These campaigns go hand in hand in with advocating excellent hygiene, biosecurity and good husbandry on farms. The idea of a global awareness campaign at UN level is to be lauded, but ultimately it must be aimed at the end-user, i.e. medical doctors and patients and vets and farmers.

 

Kuid vaatamata kõik need meetmed, loomade nakkushaigused ikka esine, ja huvides loomade tervise ja heaolu, antibiootikumid on oluline ravida loomi bakteriaalne infektsioon. Meil on moraalne ja seaduslik kohustus kaitsta tervist ja loomade heaolu meie abi. See mõjutab ka toiduainete tarneahelas, nagu loom, ei ravita piisavalt puudumise tõttu võimalusi (nt ei ole antibiootikumid olemas) mõjutab Euroopa toidu ohutuse ja turvalisuse, samuti rahvatervise pikemas perspektiivis. Aruanne võinud juhust mainida, et eesmärk vastutustundlik kasutamine lõppkokkuvõttes on jõudnud antibiootikumide kasutamine "nii vähe kui võimalik, nii palju kui vaja" - teisisõnu, kõrvaldada tarbetu ja kuritarvitamine Antibiootikumide taludes.

 

On mainitud aruandes võimaliku maksu antibiootikume põllumajanduses. Selline maks põhinev süsteem antibiootikume võib viia haigeid loomi ei kohelda mis mõjutab loomade heaolu. Lisaks peal kõik teised ebakindlust täiendavaid makse oleks suur stiimuli teadus- ja arendustegevuse antibiootikumi segmendi loomatervishoiu valdkonnas. See oleks vastuolus ka aruande varem julgustust rohkem investeeringuid ning stiimulid innovatsiooni tulevikuplaanid võidelda AMR.

Lõppkokkuvõttes antibiootikumide loomad ja inimesed tuleb kasutada ratsionaalsemalt ja sihipärasemalt, maksimeerides ravitoime ja minimeerides arengut AMR (nagu on märgitud EÜ suunisega heaperemehelik kasutamine antimikroobsete ainete Loomad (2015 / C 299 / 04) dokument), samal ajal kaitsta loomade ja inimeste tervist ning loomade heaolu.

reklaam

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid