Iirimaa eraldab 1.2 miljardit eurot tehinguteta paketi #Brexit jaoks

| Oktoober 9, 2019

Iirimaa rahandusminister ütles teisipäeval (oktoober 8), et kui Suurbritannia jookseb Euroopa Liidust välja ilma tehinguta, on valitsusel järgmisel aastal eelarvepuudujääk 0.6% sisemajanduse kogutoodangust, et rahastada mõjutatud ettevõtete jaoks 1.2 miljardi euro suurust paketti, kirjutama Graham Fahy ja Padraic Halpin.

"Leppe mittesaavutamise korral sekkume jätkusuutlikult ja sisukalt, et toetada töökohti ja majandust," rääkis Paschal Donohoe parlamendile 2020i eelarve tutvustamisel, mis põhineb eeldusel, et Brexit ei ole kokkuleppeline. .

"Need sekkumised toetavad igas suuruses ettevõtteid igas raskusastmes, pöörates erilist tähelepanu sektoritele, mis on kõige rohkem ohustatud, sealhulgas toiduainetetööstusele, tootmisele ja rahvusvaheliselt kaubeldavatele teenustele."

Kommentaarid

Facebooki kommentaarid

Sildid: , , , , , ,

kategooria: Esileht, Brexit, EU, Iirimaa, Põhja-Iirimaa, UK

Kommentaarid on suletud.