PM Mayi järeltulijale on väga raske jätkata tehingut #Brexit - Hammond

| Võib 28 2019

Kantsler Philip Hammond (pildil) ütles pühapäeval (26 mai), et peaministri Theresa Mayi järeltulijale oleks väga raske mööda minna parlamendi tahtest mööda minna ja püüda Suurbritanniast Euroopa Liidust ilma kokkuleppeta minna, wriitus Kylie MacLellan ja David Milliken.

Mitmed maist võtsid kandidaadid on öelnud, et Suurbritannia peab oktoobris 31i lahkuma ilma tehinguta või ilma. Parlament on korduvalt hääletanud mitterahalise Brexiti vastu ja Hammond ütles, et ta ei usu, et Suurbritannia on tõenäoliselt kokkuleppele jõudmata.

Hammond ütles, et parlament oleks „jõuliselt vastu” lahkumisstrateegiale ilma tehinguta.

"Peaminister, kes ei võtnud tehingut poliitikaks, oleks väga raske" säilitada ülemkoja usaldus, "rääkis Hammond BBC TV-le, lisades, et ta ei saa isiklikult mitte-tegelikku strateegiat toetada.

Kommentaarid

Facebooki kommentaarid

Sildid: , , , ,

kategooria: Esileht, Brexit, Koonderakonna, EU, Jeremy Corbyn, Labour, UK

Kommentaarid on suletud.