Ühendkuningriigi ministrid kaaluvad soovituslike #Brexiti häälte eeliseid

| Võib 21 2019

Vanemministrid kaaluvad, kas seadusandjad peaksid Brexiti valikute üle andma soovituslikke hääli, kui peaminister Theresa Mayi kabinet täna kokku saab (21 mai), ütles tema pressiesindaja. kirjutab Elizabeth Piper.

Mai algab juunis 3 algaval nädalal parlamendi ees Euroopa Liidu taganemiskokkuleppe eelnõu, kuid esimees ütles esmaspäeval, et ta ei saanud öelda, millal selle üksikasjad avaldatakse.

Ametnikud ütlevad, et seaduseelnõu püüab pakkuda „magusaineid” nii konservatiivsetele kui ka opositsioonilistele tööõiguse seadusandjatele, et julgustada neid hääletama selle poolt, kuid pärast kuude kestnud ummikseisu on paljud seisukohad kõvenenud ja vähesed usuvad, et parlament on valmis seda tagasi võtma.

Kommentaarid

Facebooki kommentaarid

Sildid: , , , , , , ,

kategooria: Esileht, Brexit, Koonderakonna, EU, Jeremy Corbyn, Labour, UK

Kommentaarid on suletud.