Võib kokku leppida lahkumises pärast viimast #Brexiti tehingut

| Võib 20 2019

Briti peaminister Theresa May esitab oma lahkumise ajakava juunikuu alguses pärast viimast püüet saada parlamendi poolt heaks kiidetud Brexiti kokkulepe, neljapäeval ütles võimas konservatiivkomitee esimees (16 mai), kirjutama Kylie MacLellan ja Elizabeth Piper.

Kolm aastat pärast seda, kui Suurbritannia hääletas Euroopa Liidust lahkumiseks, on vähe selgust selle üle, millal, kuidas või isegi siis, kui Brexit juhtub, ja paneb mõned tema partei sisse nõudma uut lähenemist riigi suurimale poliitikamuutusele rohkem kui 40i aastat.

Mai on lubanud astuda maha pärast seda, kui tema Brexit'i tehing on seadusandjate poolt heaks kiidetud. Kuid paljud tema parteist tahavad, et ta esitaks selgelt, kui ta loobub, kui leping lükatakse tagasi neljandat korda ja teised nõuavad tema kohest lahkumist.

"Peaminister on otsustanud tagada meie lahkumise Euroopa Liidust," ütles 1922i komisjoni esimees Graham Brady, kes võib oma juhatajate ja maikuu kohtumisel parlamendis juhtida või rikkuda parteijuhid. väga siiras vahetus ”.

Valitsus on öelnud, et 3 juunis algaval nädalal on seadusandjad võimelised arutama ja hääletama tagasivõtulepingu seaduse eelnõust, mis on õigusaktid, mis on vajalikud maikuu Brexiti tehingu kehtestamiseks.

„Oleme kokku leppinud, et me ja mina kohtume pärast eelnõu teist lugemist, et leppida kokku uue liidri valimise ajakava,” ütles Brady, lisades, et vestlus toimuks kas arve vastuvõtmisel või mitte.

Mai, kes sai 2016i rahvahääletust järgiva kaose peaministriks, kui britid hääletasid 52% -lt 48% -ni, et lahkuda EList, jäid detsembris oma konservatiivsete seadusandjate hääleõiguseta.

Praeguste parteireeglite kohaselt ei saa teda aasta pärast uuesti vaidlustada, kuid mõned Brady komisjoni liikmed olid nõudnud, et neid eeskirju muudetaks, et püüda teda varem välja tõrjuda, kui ta keeldus selget lahkumise kuupäeva esitamast.

Boris Johnson, Suurbritannia Euroopa Liidust lahkumise kampaania nägu, ütles, et ta seisab kandidaadina, et asendada mai konservatiivide liidriks.

Parlament lükkas mai Brexiti lepingu kolm korda tagasi ning nädalat kestnud kõnelused opositsiooni töörühmaga, mille idee oli paljude konservatiividega sügavalt ebapopulaarne, ei ole suutnud saavutada edasiminekut.

BBC reporter ütles neljapäeval, et need läbirääkimised pidid ära kutsuma kohe pärast seda, kui valitsevad konservatiivid loobusid lootusest resolutsioonile.

Brexiti ummikusse sattunud ja sunnitud viivitama Suurbritannia 29i märtsi väljumist EList, kandsid mai konservatiivid sel kuul kohalikel valimistel suuri kahjusid ja olid enne 23i Euroopa Parlamendi valimisi küsitluses.

Kuna Labor ja Brexit toetasid mässulisi konservatiividel, kes kavatsevad oma tehingu vastu hääletada, ei ole tõenäoline, et see kinnitatakse.

Pro-Brexit Konservatiivsed seadusandjad olid muljetavaldavad, kui May ei suutnud sulgeda kindlat kuupäeva. Üks, kes keeldus nimetamisest, kirjeldas seda kui „veel edasist edasilükkamist, mis põhjustab konservatiivsele parteiile kohutavat kahju”.

Teine, Andrew Bridgen, ütles, et May oli „üha enam ohjeldamatu ja isoleeritud peaminister, kes on meeleheitel päästma midagi oma peaministri alt ja on valmis juhtima kokkulepet, mis surmavalt takistab tulevast peaministrit läbirääkimistel ELiga”.

Kommentaarid

Facebooki kommentaarid

Sildid: , , , ,

kategooria: Esileht, Brexit, Koonderakonna, EU, Jeremy Corbyn, Labour, UK

Kommentaarid on suletud.