UK ei vaja valimisi või #Brexit referendumit - Hunt

| Võib 16 2019

Suurbritannia ei vaja praegu riiklikke valimisi ega muud Brexiti referendumit, välisminister Jeremy Hunt (pildil) ütles sel nädalal kirjutab Guy Faulconbridge.

Hunt ütles, et Brexit'iga ei olnud võimalik saada tööd, kuid et mõlema poole poliitilises DNA-s ei usalda teineteist. Ta ütles, et mõlemad pooled oleksid üldvalimistel „risti löödud”, kui nad ei lahendanud Brexiti.

„Ma arvan, et te ei saa kunagi ühtegi neist võimalikest tulemustest alla laadida. Aga ma arvan, et üldvalimised ja teine ​​referendum on minu kõige tõenäolisemad tulemused, sest Brexit jagab kõik osapooled, ”ütles Hunt Wall Street Journal'i konverentsil.

„On raske näha, kuidas üldvalimised, eriti olukorda muudavad, ja ma arvan ka, et see on parlamendiliikmete jaoks arusaadavatel põhjustel väga, väga ebapopulaarne.”

Kui küsiti, kas ta paneb mingil hetkel lauale kokkuleppeta Brexiti, ütles Hunt, et see parlament ei soovi Brexiti. Ta ütles, et Suurbritannia vajab Brexiti järgselt äritegevust soodustavat sisserändepoliitikat.

Kommentaarid

Facebooki kommentaarid

Sildid: , , , , , , ,

kategooria: Esileht, Brexit, Koonderakonna, EU, Jeremy Corbyn, Labour, UK

Kommentaarid on suletud.