#Brexit Konservatiivne fraktsioon hääletab mai tehingu vastu - seadusandja

| Võib 16 2019

Suurem osa Euroopa Teadusgrupi liikmetest, kes on Suurbritannia valitseva konservatiivse partei suur euroskeptiline fraktsioon, hääletavad peaministri Theresa Mayi Brexiti kokkuleppe vastu, kui see on järgmisel kuul parlamendis tagasi toodud. kirjutab Andrew MacAskill.

Endine minister Owen Paterson ütles, et tunneb muret, et tema tehing jätab Suurbritanniast ELi õigusaktide järgimise. Ta ütles, et Demokraatlik Liidu partei, mis toetab Mayi parteid, on seotud Põhja-Iirimaa tihedama sidumisega ELiga kui ülejäänud Ühendkuningriik.

„Kahjuks me hääletame selle vastu uuesti, nagu DUP avaldas avalduse, sest see ei muuda taganemislepingu olulist olemust, mis on vastuvõetamatu, sest meil on 27i eri riikide seadused, kus me ei ole kaasatud, ”ütles Paterson BBC-le.

„Ja DUPi ja meie jaoks on väga oluline, et see laguneb Ühendkuningriiki, luues uue üksuse UK ja mina ning see tähendab, et võiksite lõpetada Šotimaal, kes soovib järgida ja mis on liidule tõesti ohtlik.”

Kommentaarid

Facebooki kommentaarid

Sildid: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

kategooria: Esileht, Brexit, Koonderakonna, EU, Euroopa Parlamendi valimised, UK

Kommentaarid on suletud.