#Brexit - May on oma lahkumise ajakava juba Bucklandis välja seadnud

| Võib 14 2019

Peaminister Theresa May ei pea oma lahkumise ajakava täpsustama, vanglate minister Robert Buckland ütles pühapäeval (12 mai), lisades, et juht oli juba teatanud, et lahkub ametist pärast Brexiti esimest etappi, kirjutab Elizabeth Piper.

Mai, kes pakkus parlamendist loobuda, kui tema tehing Euroopa Liidust lahkuda, on surve all, kui ta lahkub ametist vihastest konservatiivsetest parlamendiliikmetest, kes soovivad uut liidrit, et püüda partei varandusi parandada.

"Peaminister ütles, et ta läheb kohe, kui Brexiti esimene etapp on kätte toimetatud," ütles Buckland Sky Newsile, lisades, et pärast seda, kui Euroopa Liiduga novembris kokkulepitud kokkulepe parlamendis ratifitseeriti.

„Kui seda saab teha kiiresti, siis on meil juba see ajakava sätestatud. Ma ei usu, et ta peaks sellest rohkem ütlema. See, mida me peame tegema, on tööd jätkata, ”ütles ta, lisades, et kokkulepe võidakse lähikuudel vastu võtta.

Kommentaarid

Facebooki kommentaarid

Sildid: , , , ,

kategooria: Esileht, Brexit, Koonderakonna, EU, Labour, UK

Kommentaarid on suletud.