PM büroo lükkab BBC raporti novembrikuu #Brexit ajakava tagasi

| November 8, 2018

Suurbritannia soovib Brexit kokkulepet novembri lõpuks ja peaminister Theresa May annab kõne 19i novembris, öeldes, et ta oli toimunud referendumil kokkuleppega, mis toob riigi tagasi koos, teatas BBC teisipäeval (6 november). kirjutab Costas Pitas.

"Selle dokumendi valesti kirjutamise ja lapsehoidmise keel peaks olema piisav, et selgitada, et see ei esinda valitsuse mõtteid. Te peaksite eeldama, et valitsusel on plaanid kõikides olukordades - selleks on selge, et see pole neist üks. "

BBC viitas dokumendile Brexitin minister Dominic Raab (pildil, Michel Barnieri taga) esitatakse ka parlamendile avaldusega "Tagasivõtmisleping ja tulevane raamistik" novembris 19.

Parlament hääletab novembri 27i poolt dokumendi kohaselt.

Sildid: , , ,

kategooria: Esileht, Brexit, EU, UK