MOFA videoprojektorid #Taiwan väärib partnerit #ClimateChange vastu võitlemisel

| November 8, 2018

Lühifilm Maarja lubadus ilmus 5i novembris välisministeeriumis - toetas Taiwani populaarseimat YouTube'i kanalit, et rõhutada riigi väärtusi kui väärtuslikku ülemaailmset partnerit kliimamuutuste vastu võitlemisel ja säästva arengu edendamisel.

Muinasjutuma Myanmari kohal ja subtiitrid üheksas keeles, sealhulgas inglise, jaapani, prantsuse, vietnami ja indoneesia keeles, uuritakse kahe minutiga video Taiwani jõupingutustest tagada Kagu-Aasia riigi kaugemates piirkondades puhas energia.

Filmi kirjeldab kaheksa-aastane Hemyantong ja joonistatakse, kuidas tema elu on muutunud, kuna Rahvusvaheline Koostöö ja Arengufond (TaiwanICDF) on Sagaingi piirkonnas oma Larkari kodukülasse paigaldanud päikeseenergia süsteemi.

MOFA sõnul näitab see video Taiwani pühendumust edendada keskkonnakaitset ja jätkusuutlikku arengut kogu maailmas, jagades selle arengut ja tehnoloogilist kogemust.

2016i käivitati TaiwanICDFi algatusel Myanmari Sagaing'i ja Magway piirkondade maakogukondades päikese minigrid süsteeme. Riikliku välisabiorganisatsiooni andmetel on nendest jõupingutustest kasu saanud mõned 560i leibkonnad.

Projekt on üks paljudest säästva arengu programmidest, mille TaiwanICDF on kehtestanud diplomaatiliste liitlaste ja partnerriikide üle kogu maailma. Aasia ja Vaikse ookeani piirkonna Aafrika, Aafrika, Ladina-Ameerika ja Kariibi mere piirkonna jätkuv abi on seotud selliste valdkondadega nagu põllumajandus, puhas energia, haridus, toiduohutus ja tervishoid.

Maarja lubadus on osa MOFA kampaaniast "Kliimamuutustega võitlemine": Taiwan võib aidata tuua esile Taiwani soovi ja võime osaleda ÜRO kliimamuutuste raamkonventsioonis.

tags: , ,

kategooria: Esileht, Taiwan