#CohesionPolicy - komisjon kuulutab 2018 #RegioStars auhindade võitjad

| Oktoober 12, 2018

Regionaalpoliitika volinik Corina Creţu (pildil) korraldas iga-aastase tseremoonia, milles kuulutati välja võitjad RegioStars auhindu, tänades selle aasta parimaid ühtekuuluvuspoliitika projekte.

Ja võitjad on: 1i kategooria) Aruka tööstusliku ülemineku toetamine: Äri- ja jagatud teenuste keskus, Fundão linnakeskuse ärikeskus, Centro piirkond, Portugal Kategooria 2) Üleminek jätkusuutliku ja vähem süsinikdioksiidi heiteid tekitavale majandusele: TeKiDe - tekstiilkiude ringlussevõttprojekt, mis toodab puuvillasjäätmetest uut tekstiilmaterjali Helsinki-Uusimaal, Soomes, osana bio- ja ringküliku majanduse keskusest, mis meelitab investeeringuid piirkonnas; 3i kategooria) Parem juurdepääs avalikele teenustele: Sotsiaalkorter Ostrava linnas, sotsiaalelamumajandusprogramm Tšehhi Moraavia-Sileesia piirkonnas; 4 kategooria) Migratsiooni probleemi lahendamine: Tööturu integratsioon ja põgenike sotsiaalne kaasamine, spetsiaalne integratsiooniprogramm Murcia Hispaania piirkonnas, mis aitab sisserändajatel leida oma koha ühiskonnas; 5i kategooria) Investeerimine kultuuripärandisse: Nant Gwrtheyrn, Loode-Walesi rannikult mahajäetud kaevanduskeskus, mis on taastatud kultuurikeskuseks.

The Vista Alegre pärimusmuuseum Portugalis sai avaliku valikuvõimaluse. Volinik Creţu ütles: "RegioStars on tõelised ühtekuuluvuspoliitika suursaadikud. Meie püüdes paremini teavitada sellest, mida Euroopa oma kodanike heaks teeks, on need projektid väärtuslikud vahendid ja loodan, et nad inspireerivad paljusid piirkondi, kui nad valivad ELi rahastatud projektid. "

Sildid: , ,

kategooria: Esileht, EU, Euroopa komisjoni