UK: Crawley grupp võidab #EuropeanCitizensPrize

| Juuli 17, 2018
Suurbritannia Euroopa kodanike auhind 2018i eest

Selle aasta võitjaks on pagulaste tervitus - Crawley, kes pälvis auhinna Londonis Londonis esmaspäeval 25 juuni 2018.

Pagulaste tervitus - Crawley on hiljuti loodud koos kodanikega UK oma ümberasustamiskampaania raames. Grupi eesmärgiks on võidelda mõnede kohalike negatiivsete narratiividega pagulaste kohta, toetada neid praegu põgenikke Crawley hotellides ja julgustada kohalikke volikogemusi võtma pagulasi osana valitsuse plaanist haavatavate Süüria põgenike majutamiseks.

Catherine Bearder"Kagu-Ida liberaalide demokraaadi liige, kes nimetas gruppi, ütles:" Mul on hea meel esitada pagulaste tervitus Crawley Euroopa kodanike auhinnaga.

"Pagulased Welcome Crawley on teinud fantastilisi ja hädavajalikke tööd, et aidata neil meeleheitel ja haavataval inimesel end tervitada ja integreerida oma uutesse kogukondadesse."

Pagulaste tervitus - Crawley esindab auhinna peamised üürnikud, kes hõlbustavad piiriülest koostööd ELis ning edendavad paremat vastastikust mõistmist ja tihedamat integratsiooni kodanike ja liikmesriikide vahel.

Londonis asuv Euroopa Parlamendi kontaktbüroo laiendab kõige soojemat õnne pagulaste tervituskõnele Crawley'le ja tunnustab neid nende hämmastava töö eest, mis kajastab tõepoolest mitmekesisuses ühendatud ühiskonda.

tags: , ,

kategooria: Esileht, EU, Euroopa Parlament