Ühenda meile

EU

Iiri valitsuse moodustab uue interneti turvalisuse rühma kaitsta lapsi

JAGA:

avaldatud

on

lapse ohutustIirimaa kommunikatsiooniminister Pat Rabbitte TD on loonud uue Interneti sisuhalduse nõuanderühma, mis keskendub veebisisule ja selle mõjule laste ja noorte elule.

Nõuanderühm, mille eesistujaks on dr. Brian O'Neill Dublini Tehnoloogiainstituudist, võtab arvesse rahvusvahelisi parimaid tavasid, sealhulgas Euroopa Komisjoni hiljutisi aruandeid ja nõukogu järeldusi selles valdkonnas, ning samuti palutakse neil konkreetselt kommenteerida Oireachtase ühiskomitee hiljutise raporti pealkirjaga „Sotsiaalmeedia kasvu ja küberkuritegevuse vastu võitlemine”.

Teised grupi liikmed on küberpsühholoog Mary Aiken, UCD küberjulgeoleku keskuse direktor professor Joe Carthy, riiklike vanemate nõukogu tegevjuht Aine Lynch, UPC regulatiiv- ja avaliku korra juht Kate O'Sullivan ja telekommunikatsiooniõiguse barrister Ronan Lupton.

Rühma palutakse koostada konkreetsed soovitused elektrooniliste sidevõrkude, interneti haldamise ja veebipõhise materjali jagamise ning olemasolevate Interneti-teenuse pakkujate, võrguteenuse pakkujate, riigi ja kodanike vahelise olemasoleva reguleeriva ja õigusliku raamistiku asjakohasuse kohta. seoses juurdepääsuga juriidilisele materjalile ja kiusamisele ja ahistamisele Internetis.

„Nende töö põhiolemus on asjakohase tasakaalu leidmine poliitikas, mis tagab laste ja noorte kaitse, kuid ei piira nende võimalusi ja õigusi võrgus,” ütles Rabbitte.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid