#HumanRightsWithoutFrontiers - #NorthKorea töötajate kasutamine #Polandis

| November 8, 2018

Tere tulemast teisele meie korrapärasesse seeriasse, kus arutatakse inimõigusi ja tutvustatakse teiega koostöös inimõiguste piirideta. Selles programmis vaatleme Põhja-Korea tööjõu kasutamist Poolas.

Selle teemaga tegelev film vaadati läbi Euroopa Parlamendi parlamendisaadikute Laszlo Tökes ja inimõiguste piirideta korraldatud üritusel.

Filmi kutsus Dollar kangelased, uurib tava, mis jätkub hoolimata ÜRO ja ELi sanktsioonidest, mis keelavad Põhja-Koreast pärit tööjõu palkamise. Eriettevõtete ja Poola riigiasutuste kaasosalised jätkavad Põhja-Korea töötajaid Poolas ja Pyongyangi poolt ära kasutama hakkavad, jäädes ainult personaalse sissetulekuga vähem kui $ 150 kuus.

Seda küsimust on aktiivselt järginud piirideta inimõigused. Septembris 19 avaldas valitsusväline organisatsioon avalduse OSCE demokraatlike institutsioonide ja inimõiguste büroo poolt toimunud Human Dimension Implementation Meeting'is (HDIM), mis palus Poola delegatsiooni OSCE-l: "Mitu Põhja-Korea tööjõudu praegu töötavad Poolas ja kui palju tööviise on pärast viimast HDIM-i koosolekut välja antud? "

Poola ametlik vastus sisaldas vastuolulist statistikat

Liitu meiega uuesti järgmisel kuul, kui me vaatame taas küsimusi, mis mõjutavad inimõiguste üldist ja võrdset kohaldamist kõigi inimeste jaoks, olenemata rahvusest, soost, rassilisest või etnilisest päritolust, usutunnistusest, keelt või muust liigitusest.

Sildid: , , , ,

kategooria: Esileht, Objekte, Soovitatavad artikli, Inimõiguste, Inimõiguste