Ühenda meile

Käsitöö

ESCP Business Schoolile anti Ühendkuningriigis täielikud kraadid

JAGA:

avaldatud

on

Esmaspäeval, 13. mail andis Office for Students (OfS) ESCP Business Schoolile loa anda õpetatud auhindu, kuna kool vastas kõigile kõrghariduse paragrahvi 42 lõikele 1 vastavate täielike kraadide andmise volituste (Full DAP) kriteeriumidele. ja 2017. aasta teadusseadus (HERA).

See uus jõud võimaldab ESCP ärikool anda auhindu ettevõtluse ja juhtimisega seotud ainete eest kvalifitseerumisprogrammides, mida õpetatakse oma Londoni ülikoolilinnakus. See õigus laieneb bakalaureuse- ja magistrikraadi andmisele kuni 7. tasemeni (kaasa arvatud), nagu on sätestatud kõrghariduse kvalifikatsiooniraamistikus (FHEQ).

Leon Laulusa, ESCP Business Schooli tegevpresident ja dekaan, ütleb:

„Ühendkuningriigi täieliku kraadi andmise volitused tunnustavad ESCP pühendumust akadeemilisele tipptasemele. See on näide sellest, mida meie kool täna esindab: ainulaadne eristusmudel mitme ülikoolilinnakuga üleeuroopalise institutsioonina. See on meie Londoni ülikoolilinnaku jaoks uskumatu saavutus ja fantastiline uudis kogu ESCP kogukonnale.

Inglismaa kõrghariduse reguleerijana kaitseb OfS üliõpilaste huve, toetades mitmekesist ja sõltumatut kõrgharidussektorit. Aastate jooksul on ainult vähesed rahvusvahelised institutsioonid edukalt omandanud kraadide andmise volitused, kusjuures ESCP Business School on üks esimesi Euroopa institutsioone, mis selle künnise ületas.

Francesco Rattalino, asepresident ning õppe- ja üliõpilaskogemuse dekaan ütleb:

"Täname ESCP kogukonda, eriti Londoni ülikoolilinnakut, nende hindamatu rolli eest selle verstaposti saavutamisel. See saavutus ühtib sujuvalt meie missiooniga parandada meie üliõpilaste mitme ülikoolilinnaku kogemust ja tõstab kooli üleilmsel kõrgharidusmaastikul esirinnas. ."

ESCP Business Schooli DAP-luba algab 2. septembril 2024, mis tähendab, et ESCP bakalaureusekraad juhtimises, magistrikraad juhtimises, magistrikraadi energiajuhtimises, magistrikraad digitaalse transformatsiooni juhtimises ja juhtimises, MSc turunduses ja loovuses ning MBA rahvusvahelises juhtimises. kes õpib ESCP Londoni ülikoolilinnakus, saab pärast lõpetamist saada täiendavat Ühendkuningriigi kraadi, mis võimaldab õpilastel lõpetada vähemalt kahe rahvusvaheliselt tunnustatud kraadiga.

Kamran Razmdoost, ESCP Business School Londoni ülikoolilinnaku dekaan, ütleb:

«Uudised pakuvad tohutut naudingut ja rõõmu. See saavutus näitab ESCP vankumatut paindlikkust, pühendumust ja kohanemisvõimet mitmete standardite ja regulatiivsete nõuete järgimisel meie erinevates Euroopa riikides. Ühendkuningriigi kraadide andmise võim mitte ainult ei täiusta meie hariduspakkumist, vaid annab meile ka suurema paindlikkuse õpilaste ootuste täitmisel ja nende erinevate vajaduste rahuldamisel. See on oluline samm ESCP sügavama integratsiooni suunas Ühendkuningriigi akadeemilise ja äriökosüsteemiga. Eriline tänu kuulub Ühendkuningriigi üliõpilas- ja akadeemiliste teenuste direktorile Florence Melele, kes juhtis kooli nimel Ühendkuningriigi kraadide andmise volituste taotlemise protsessi. Õnnitleme kogu ESCP kogukonda ja Londoni ülikoolilinnakut selle suurepärase saavutuse puhul.

Tänavu tähistab Londoni ülikoolilinnak ESCP Business Schooli 20. aastat Londonis, 50. aastat Ühendkuningriigis ja 205. aastat selle asutamisest.

Pärast Ühendkuningriigi ülikoolilinnaku avamist 1974. aastal on ESCP Business School kogenud üliõpilaste arvu, saadaolevate kraadiõppekavade ja rajatiste märkimisväärset kasvu Ühendkuningriigis. Aastatel 2023/24 võttis ESCP Londoni ülikoolilinnak oma bakalaureuse-, magistri- ja magistriõppe programmides vastu enam kui 1100 üliõpilast enam kui 70 rahvusest ning võõrustas üle 1,200 juhtimisõppes osaleja, mis tähistab selle üliõpilaste arvu rekordit.

ESCP Business School on Financial Timesi (4) hinnangul Euroopas 2. kohal ja Ühendkuningriigis 2023. kohal, kusjuures selle magistriõpe finantseerimises on maailmas 1. kohal, Executive MBA maailmas 3. kohal ja juhtimise magistriõpe oma vastavates kategooriates.

ESCP Business Schooli Londoni ülikoolilinnak on alustanud 10-aastase kinnisvaraarenduse üldplaani, et täiustada oma ruume ning pakkuda uusi töö- ja õpetamisruume kasvavatele bakalaureuse-, magistri- ja juhtimisõppe üliõpilaste rühmadele.

ESCP Business School asutati 1819. aastal. Kool on otsustanud õpetada vastutustundlikku juhtimist, mis on avatud maailmale ja põhineb Euroopa multikultuursusel. Kuus ülikoolilinnakut Berliinis, Londonis, Madridis, Pariisis, Torinos ja Varssavis on hüppelauad, mis võimaldavad õpilastel kogeda seda Euroopa lähenemist juhtimisele.

Nii koolitati mitu põlvkonda ettevõtjaid ja juhte kindlas usus, et ärimaailm võib ühiskonda positiivselt toita.

See veendumus ja ESCP väärtused – tipptase, singulaarsus, loovus ja paljusus – juhivad igapäevaselt meie missiooni ja kujundavad selle pedagoogilist visiooni.

Igal aastal võtab ESCP vastu 10,000 6,000+ üliõpilast ja 135 juhti XNUMX erinevast rahvusest. Selle tugevus seisneb paljudes ärikoolitusprogrammides, nii üldistes kui ka spetsialiseeritud (bakalaureuse-, magistri-, MBA-, Executive MBA-, doktorikraadi- ja juhtimiskoolituses), mis kõik hõlmavad mitme ülikoolilinnaku kogemust.

Kõik algab siit.

Koduleht: escp.eu
Jälgi meid X-is ja LinkedInis: @escp_bs ja @ESCP Business School

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid