Ühenda meile

põllumajandus

USA lambalihakeelu kavandatav tühistamine tervitatav uudis tööstusele

JAGA:

avaldatud

on

Kasutame teie registreerumist, et pakkuda sisu viisil, millega olete nõus, ja parandada meie arusaamist teist. Tellimuse saate igal ajal tühistada.

FUW kohtus USDA -ga 2016. aastal, et arutada lambaliha ekspordivõimalusi. Vasakult USA põllumajandusspetsialist Steve Knight, USA põllumajandusküsimuste nõunik Stan Phillips, FUW kõrge poliitikaametnik dr Hazel Wright ja FUW president Glyn Roberts

Walesi Põllumeeste Liit tervitas uudiseid, et Walesi lambaliha Ameerika Ühendriikidesse importimise pikaajaline keeld tühistatakse peagi. Sellest teatas Ühendkuningriigi peaminister Boris Johnson kolmapäeval, 22. septembril. 

FUW on viimasel kümnendil erinevatel kohtumistel USDAga pikka aega arutanud väljavaadet tühistada põhjendamatu keeld. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales rõhutas, et KGT Walesi lambaliha potentsiaalne turg USA -s on hinnanguliselt väärt 20 miljonit naela aastas viie aasta jooksul pärast ekspordipiirangute kaotamist.

FUW asepresident Ian Rickman ütles oma Carmarthenshire'i lambakasvatusettevõttest: „Nüüd peame rohkem kui kunagi varem uurima teisi eksporditurge, kaitstes samal ajal ka oma pikaajalisi turge Euroopas. USA turg on see, millega soovime arendada palju tugevamaid suhteid, ja uudis, et see keeld võidakse peagi tühistada, on meie lambatööstusele väga teretulnud uudis. ”

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid