Ühenda meile

põllumajandus

Komisjon laiendab 2021. aastaks ühise põllumajanduspoliitika kontrolli paindlikkust

JAGA:

avaldatud

on

Kasutame teie registreerumist, et pakkuda sisu viisil, millega olete nõus, ja parandada meie arusaamist teist. Tellimuse saate igal ajal tühistada.

Kuna kogu ELis kehtivad endiselt piirangud, on komisjon vastu võtnud eeskirjad, mis laiendavad ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) toetuse jaoks nõutavate kontrollide paindlikkust 2021. aastani. Reeglid lubavad talumajapidamiskülastused asendada alternatiivsete tõendusmaterjalide, sealhulgas uute tehnoloogiate, näiteks satelliidipiltide või geomärgisega fotode kasutamisega. See tagab usaldusväärse kontrolli, austades samal ajal liikumispiiranguid ja minimeerides füüsilist kontakti põllumajandustootjate ja inspektorite vahel.

Lisaks sisaldavad reeglid paindlikkust kontrollide ajastamise nõuete osas. See võimaldab liikmesriikidel kontrolli edasi lükata, eriti liikumispiirangute kaotamise perioodi. Lisaks hõlmavad eeskirjad füüsiliste kohapealsete kontrollide arvu vähendamist ala- ja loomaga seotud meetmete, maaelu arendamise investeeringute ja turumeetmete osas. Nende eeskirjade eesmärk on leevendada riiklike makseasutuste halduskoormust, kohanedes praeguste oludega, tagades samas ÜPP toetuse jaoks vajaliku kontrolli. Lisateavet ühise põllumajanduspoliitika juhtimis- ja kontrollisüsteemide kohta on saadaval siin. Samuti on saadaval rohkem teavet siin.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid