Ühenda meile

Majandus

Ühtse turu tulemustabel 2021. aastaks: liikmesriigid püüavad paremini rakendada ühtse turu eeskirju vastupidavama Euroopa nimel

JAGA:

avaldatud

on

Kasutame teie registreerumist, et pakkuda sisu viisil, millega olete nõus, ja parandada meie arusaamist teist. Tellimuse saate igal ajal tühistada.

Komisjon on avaldanud Ühtse turu 2021. aasta tulemustabel, mis näitab, et vaatamata edusammudele teatud valdkondades on ühtse turu eeskirjade parem rakendamine kohapeal vajalik. Sellised täiustused aitaksid ELi ettevõtetel ja kodanikel oma vabadustest ja õigustest täielikult kasu saada, et hõlbustada keskkonnasäästlikku ja digitaalset üleminekut. Tänu ühtsele turule piirab EL puuduste mõju, edendades innovatsiooni ja mitmekesistades tarneahelaid kogu Euroopas. Hästi toimiv ühtne turg, kus innovatsioon saab õitseda, on vastupidava Euroopa majanduse parim liitlane. Kokkuleppel liikmesriikidega on ühtse turu tulemustabeli 2021 ulatust laiendatud kolmele uuele poliitikavaldkonnale ja näitajale. Need puudutavad ringmajandust/tööstuse rohelisemaks muutmine, turujärelevalve ja VKEde ärikeskkond.

Peamised leiud on esitatud valgusfoori diagrammina, omistades punase (alla keskmise), kollase (keskmine) ja rohelise (üle keskmise) kaardid tööriista või ala kohta, samas kui allolevas tabelis olevad nooled näitavad täiustusi. ühest aastast teise. Võrreldes 2019. aastaga märgib selle aasta tulemustabel stabiilset olukorda enamikus liikmesriikides ja jälgitavate piirkondade üldises tulemuslikkuses on märgata väga väikest paranemist. Üksikasjalikumad andmed riigi ja piirkondade kohta on esitatud jaotises veebipõhine. Saadaval on pressiteade ühtse turu 2021. aasta tulemustabeli kohta siin.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid