Ühenda meile

Digitaalne majandus

Euroopa digitaalne kümnend: komisjon alustab konsultatsioone ja arutelusid ELi digitaalsete põhimõtete üle

JAGA:

avaldatud

on

Kasutame teie registreerumist, et pakkuda sisu viisil, millega olete nõus, ja parandada meie arusaamist teist. Tellimuse saate igal ajal tühistada.

Selle jätkuna Digitaalne kümnend 9. märtsi teatises käivitab komisjon a avalik arutelu põhimõtete väljatöötamise kohta, et edendada ja toetada ELi väärtusi digitaalses ruumis. Digiajastu jaoks sobiv Euroopa tegevdirektor Margrethe Vestager ütles: „Õiglane ja turvaline digitaalne keskkond, mis pakub võimalusi kõigile. See on meie kohustus. Digitaalsed põhimõtted juhivad seda Euroopa inimkeskset lähenemist digitaalsele tegevusele ja need peaksid olema tulevaste meetmete lähtepunktid kõigis valdkondades. Sellepärast tahame kuulda ELi kodanikelt. " Siseturu volinik Thierry Breton ütles: „See on Euroopa digitaalne kümnend ja kõigile peaks olema antud võimalus digitaalsetest lahendustest kasu saada, et ühendada, uurida, töötada ja täita oma ambitsioone nii võrgus kui ka võrguühenduseta. Tahame kokku panna digitaalsed põhimõtted, millele tugineb vastupidav digitaalmajandus ja ühiskond. ”

Kuni 2. septembrini avatud konsultatsiooni eesmärk on avada lai ühiskondlik arutelu ja koguda kodanike, valitsusväliste ja kodanikuühiskonna organisatsioonide, ettevõtete, haldusasutuste ja kõigi huvitatud isikute arvamusi. Need põhimõtted juhivad ELi ja liikmesriike digitaalsete eeskirjade ja määruste väljatöötamisel, mis toovad kõigile kodanikele kasu digitaliseerimisest. Avalikule arutelule antavad panused põhinevad komisjoni ettepanekul institutsioonidevahelise ühisdeklaratsiooni kohta Euroopa Parlamendi, nõukogu ja komisjoni digitaalsete põhimõtete kohta. Ettepanekut oodatakse 2021. aasta lõpuks. A Pressiteade on kättesaadavad Internetis.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid