Ühenda meile

Lennundus / lennufirmad

Boeingu partnerid projektides, mille eesmärk on muuta Euroopa õhuruum nutikamaks ja jätkusuutlikumaks

JAGA:

avaldatud

on

Boeing teeb koostööd Euroopa juhtivate lennundusettevõtetega seitsme uue ühisettevõtte SESAR 3 uurimisprojekti raames, mille eesmärk on muuta Euroopa õhuruum turvalisemaks, jätkusuutlikumaks, tõhusamalt hallatavaks ja integreerituks kõigi kasutajate jaoks.

„Ühisettevõtte SESAR 3 uhke asutajaliikmena ja selle algatuse toetajana alates selle loomisest on meil hea meel teha koostööd Euroopa Liidu, EUROCONTROLi, Airbusi, Collins Aerospace'i ja ENAIREga töös, millest on kasu kogu lennunduse väärtusahelale. ,” ütles Liam Benham, Boeingi EL-i, NATO ja valitsusasjade Euroopa president. „Lennundus on alati olnud tehnoloogilise ja majandusliku progressi tõukejõud ning me usume kindlalt, et see ühisettevõte, nagu kaks enne seda, toob lauale küpsed lahendused ja avaldab meie sektorile positiivset mõju.”

"Meil on hea meel rakendada oma oskusteavet, kogemusi ja innovatsiooni nendes seitsmes projektis digitaalse Euroopa taeva elluviimiseks," ütles Boeing Research & Technology globaaltehnoloogia asepresident José Enrique Román. "Boeingu kaasamine on käegakatsutav näide meie pühendumusest teha koostööd Euroopa parimate ja säravaimatega ning luua tugevaid partnereid."

Boeing panustab ambitsioonika digitaalse Euroopa taeva uurimis- ja innovatsiooniprogrammi raames seitsmesse tööstusuuringute projekti, mille eesmärk on muuta lennundus ja lennuliikluse juhtimine Euroopas nutikamaks ja jätkusuutlikumaks.

Selliste projektide kaudu nagu SPATIO, EUREKA ja JARVIS, mida juhivad Collins Aerospace, EUROCONTROL ja ENAIRE, aitab Boeing kaasa Euroopa U-kosmose arendamisele. Ettevõtte osalemine nendes projektides aitab uute strateegiate, protseduuride ja tehisintellekti tehnoloogiate kaudu paremini integreerida autonoomseid õhusõidukeid ja vertiporti operatsioone õhuruumi.

Boeingu koostöö Airbusiga GEESE ja CICONIA projektides lubab parandada kütusekasutust ja tööpõhimõtteid, analüüsides äratusenergia otsimist ja CO2 heitkoguseid lennuliikluse korraldamises.

SESAR3JU kohta

reklaam

Ühisettevõte SESAR 3 on avaliku ja erasektori partnerluse kolmas väljaanne, mida kaasrahastab Euroopa Liidu teadus- ja innovatsiooniprogramm Horisont Euroopa. Eesmärk on kiirendada digitaalse Euroopa taeva pakkumist teadus- ja arendustegevuse ning tipptasemel tehnoloogiliste lahenduste kasutuselevõtu kaudu tavaliste õhusõidukite, droonide, õhutaksode ja kõrgemal lendavate sõidukite haldamiseks.

Boeingu kohta

Juhtiva ülemaailmse lennundusettevõttena arendab, toodab ja teenindab Boeing kommertslennukeid, kaitsetooteid ja kosmosesüsteeme klientidele enam kui 150 riigis. Ettevõte kasutab ülemaailmse tarnijate baasi andeid, et edendada majanduslikke võimalusi, jätkusuutlikkust ja kogukonna mõju. Boeingu mitmekesine meeskond on pühendunud tuleviku uuendustele, jätkusuutlikkusele ja kultuuri kasvatamisele, mis põhineb ettevõtte põhiväärtustel, nagu ohutus, kvaliteet ja terviklikkus. Liituge meie meeskonnaga ja leidke oma eesmärk aadressil boeing.com/careers.

Saitidega Hispaanias, Saksamaal ja Ühendkuningriigis, Boeing Research & Technology-Europe (BR&T-Europe) oli Boeingu esimene väljaspool USA-d asutatud uurimiskeskus. Üle 20 aasta tegutsenud ettevõtte missioon on olnud teha koostööd Euroopa partneritega valitsuste, tööstuse ja akadeemiliste ringkondade vahel, et edendada innovatsiooni, tipptaset ja konkurentsivõimet Euroopa teadus- ja arenduskogukonnas.

Jagage seda artiklit:

EU Reporter avaldab mitmesugustest välistest allikatest pärit artikleid, mis väljendavad mitmesuguseid seisukohti. Nendes artiklites võetud seisukohad ei pruugi olla EU Reporteri seisukohad.

Trendid